بیش از 1000 مرکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی را مهر و موم می کند

[ad_1]

سخنگوی سازمان اورژانس کشور با ارائه آماری از خدمات ارائه شده در طرح سلامت نوروزی گفت: از 25 اسفند تا دیروز 10 فروردین 1401 در مجموع 65 هزار و 41 ماموریت از 15 دستگاه آمبولانس اورژانس انجام شده است.

مجتبی خالدی در گفت وگو با ایسنا، وی در خصوص آمار ارجاع بیماران و ارائه خدمات اورژانسی به مسافران نوروزی در 247 طرح سلامت گفت: بر اساس گزارش های اورژانس از 25 اسفند تا 24 روز گذشته 4 هزار و 66 نفر در نوروز به پایگاه های بهداشتی درمانی مراجعه کردند.

وی ادامه داد: 4 هزار و 40 بیمار و مصدوم از طریق پیش بیمارستانی اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند.

خالدی در خصوص تعداد ماموریت های موتور آمبولانس در کشور در این مقطع گفت: 6 هزار و 4 ماموریت موتور آمبولانس توسط طرح سلامت نوروزی انجام شد. همچنین 40 ماموریت با اتوبوس آمبولانس و 40 ماموریت توسط اورژانس هوایی انجام شد. در مجموع 65041 ماموریت در 15 آمبولانس اورژانس انجام شد.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه 60 هزار و 60 نفر در ایام نوروز به مراکز درمانی مراجعه کردند، گفت: در این راستا یک میلیون و 45 هزار و 501 نفر بستری شدند و بر اساس گزارش ها، 24 هزار و 60 عمل جراحی در طرح سلامت نوروزی است. نیز به نمایش گذاشته شد.

وی همچنین درباره تعداد بازرسی های انجام شده از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی افزود: 60 هزار و 150 بازدید از این مراکز انجام شد.

خالدی ادامه داد: 6 هزار مرکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی توسط مقام قضایی شناسایی شده است. 1666 مرکز عرضه، توزیع و عرضه مواد غذایی نیز تعطیل شد.

انتهای پیام/

[ad_2]
Source link

درباره ی admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *